Frukostbröd med havreIngredienser Portioner. 16 st 5 dl fiberberikade havregryn 2 dl grovt rågmjöl 1 dl rågkross 1 dl hela linfrön 2 tsk salt 7 dl vatten eller mjölk 2 msk olja 50 g färsk jäst 8 dl vetemjöl Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Sirapsrutor Jag hade filmjölk som höll på att bli gammal så jag tänkte att den borde ju funka bra att baka sirapsrutor med Bakglädje
Hembakad polarkaka Det här brödet har verkligen både för- och nackdel att baka. Fördelen är att det är väldigt, väldigt gott Bak bok mat
Morotslimpa med havregryn morötter fint riven. Smula ner jästen i en bunke. Lös upp jästen med den fingervarma mjölken. Dela degen i två delar andreanordling -
Kalljäst långpannebröd Gjorde degen och bakade ut den igår kväll, plastade in och lät den sedan nattjäsa nere i matkällaren, (eller i kylskåp om plats finnes) Matochbakverkstan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.