Vi är ju inga godisråttor i denhärfamiljen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hade en läskande burk lemoncurd ståendes i kylskåpet häromdagen (tro det eller ej menden hade inte ätits upp av sambon ) och en efterrätt som skulle göras till en middag
Sitter och googlar efter tips på vad jag kan bjuda på som dessert till nyår. Ramlade över det här receptet, låter både gott och festligt med den rosa färgen
Vips har du den roligaste, gulligaste, sötaste, godaste och mest uppskattade desserten någonsin. Kaninensom dykt med huvudet ner i jordenären chokladig upplevelse med enbotten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
Sila om du vill ha såsen utan kärnor eller behåll densomdenär. Det var riktigt länge sedan jag gjorde pannacotta nu och eftersom att jag hade väldigt mycket vit choklad hemma så tänkte jag att den fick agera smaksättning
Nyårsafton närmar sig och förväntningarna ärsom alltid höga, godaste maten ska serveras i vackraste klänningen, finaste champagnen ska drickas med de bästa vännerna och man ska vara på sitt allra soligaste humör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.