Det här med att laga middag på vardagarna tycker jag alltid känns som ett evighetsprojekt. Vilket recept jag än testar tycker jag att det tar minst en timme att få ihop maten, även om det i receptet glatt utlovas att det ska ta mindre än 30 minuter
Domoda är en mustig gambiansk gryta. 6 portioner vegan domoda. Relaterade 6 portioner vegan domoda. Fyllig och smakrik jordnötssås, fylld med grönsaker som serveras med ris
Jordnötsgryta med halloumi, ca 6 portioner. Här kommer tips på ännu en vegorätt. Gott med nåt som inte är tomatbaserat, vilket många vegetariska rätter är (särskilt med halloumi)
Det här receptet lagade vi idag på #Passionmatlagning – den matlagningskurs som jag och Zeina håller på Fryshusets Grundskola i Husby och vi kände bägge två att direkt ville dela receptet med er
Inlägget Ifisashi- Jordnötsgryta med grönkål dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Det var längesen jag skrev här på bloggen om vår kurs Passionsmatlagning i Fryshuset
ca 600 g kycklingbröstfilé 1 gul lök 3 klyftor vitlök 2 röda chilifrukter (kan uteslutas) 200 g färsk spenat (eller fryst) 400 g krossade tomater 2-3 msk tomatpuré 1,5 dl jordnötssmör, creamy 2 kycklingbuljongtärningar ca 1,5 dl vatten olja, till stekning salt peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.