Det här med att laga middag på vardagarna tycker jag alltid känns som ett evighetsprojekt. Vilket recept jag än testar tycker jag att det tar minst en timme att få ihop maten, även om det i receptet glatt utlovas att det ska ta mindre än 30 minuter
Ingrediensersmör att steka i1 blomkålshuvud1 gul lök2 vitlöksklyftortorkad chili efter smak1 squash1 paprikabroccolibrytbönor3 dl grädde2 dl crème fraîchecurrysalt och peppar
Domoda är en mustig gambiansk gryta. 6 portioner vegan domoda. Relaterade 6 portioner vegan domoda. Fyllig och smakrik jordnötssås, fylld med grönsaker som serveras med ris
Jordnötsgryta med halloumi, ca 6 portioner. Här kommer tips på ännu en vegorätt. Gott med nåt som inte är tomatbaserat, vilket många vegetariska rätter är (särskilt med halloumi)
Det här receptet lagade vi idag på #Passionmatlagning – den matlagningskurs som jag och Zeina håller på Fryshusets Grundskola i Husby och vi kände bägge två att direkt ville dela receptet med er
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.