Blanda majonnäs och sriracha till en sås, smaka av med salt och peppar. Blanda riven vitlök, olivolja, persilja samt pressad citron och rivet skal i en skål och rör runt
Mosa ihop med mjölet och blanda sedan i vattnet och lite salt. Skala och skiva potatisen. Strimla de soltorkade tomaterna, smula fetaosten och blanda med oliverna
Skala och skär rotfrukterna i skivor. Garnera med timjankvistar. Lägg skivorna i grupper var för sig i en papprad långpanna och bred ut dem så att inga högar bildas
Vispa ihop ägg, ost, salt och krydda. Servera med chutney eller chutney blandad med yoghurt. Doppa blomkålsbitarna i äggsmeten, rulla i ströbröd så att de täcks och lägg sedan på en bakpappersklädd plåt
4 500 g potatis 100 g rotselleri 200 g morot 1 gul lök 1 1/2 msk majsstärkelse 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar olja och smör (till stekning) Topping 2 avokador 1/2 påse blandsallad (à 65 g) 3 dl frysta tinade majskorn 2 dl gräddfil 2 dl riven ost ca 1/2 dl inlagda jalapeños 1 kruka koriander Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Jag vände ner gnocchin i brynt smör, eller beurre noisette som det heter på franska på grund av den nötiga smaken som framträder på smöret när det brynt en stund, tillsammans med rostade hasselnötter, créme fraiche och färsk gräslök
Häromdagen bakade jag en av mina favoritkakor - choklad- och marängkaka medhasselnötter. När man tar ut kakan sjunker marängen lite så lossa kakan från kanten försiktigt med en kniv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.