I. d. a. g. p. r. o. v. e. j. l. i. t. n. f. y. å. m. -. s. k. ,. ä. ö. c. h. P. H. b. u. D. R. 4. 3. 5. 1. 2. 0. S. é. (. ). Ö. T. F. B. N. V. L. ”. –. 6. M. r d. d l. c m
Ingredienser 2 dl gräddfil 1 klyfta(or) vitlök(ar) , 1-2, pressade 0,5 st citron(er) , rivet skal från 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Köp receptet
Servera detta med lite fet yoghurt med lite salt och krossad vitlök om man önskar. Koka upp vatten i vattenkokaren, lägg de torkade aubergine skalen i en skål, häll över det kokande vattnet, täck med något så att alla skal ligger under vatten
Lägg ut ett vinblad med den ojämna sidan upp, ta en sked fyllning och vik ihop till dolma. Här kommer ett vegetariskt recept på vinbladsdolma, smaken är väldigt fin och mjuk och gillar man dill är det ett måste att pröva
Jag passade på när det var extrapris till påsk, och la laxen i frysen, och den kom till användning när döttrar och mågar kom hem för att hjälpa till med vårkrattning och diverse annat småjobb på gården
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.