Vegetariska dolma med dill och persilja
Mat och bak med recept
Mat och bak med recept
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Här kommer ett vegetariskt recept på vinbladsdolma, smaken är väldigt fin och mjuk och gillar man dill är det ett måste att pröva!
  •  
  • Ingredienser, cirka 4 personer
  • 0,5 burk vinblad
  • 3 finhackade salladslökar
  • 1 finhackad gul lök
  • 1 dl pinjenötter
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl hackad dill
  • 1-2 msk granatäppeljuice (kan uteslutas)
  • saft från en citron eller 2 tsk citronsyra
  • 1 dl olivolja
  • 2 msk tomatpuré
  • salt och peppar efter smak
  • 5 dl ris
  • potatis eller vinblad att ha i botten av kastrullen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.