Dela kycklingen i mindre bitar och bryn dem, krydda med salt, peppar och valfri krydda. Dagens middag blev jättegod, testade en kycklinggratäng som tillagas "allt-i-ett" med ris i botten
Lägg hela kycklingfiléer i en ugnsform och blanda ihop följande till en sås. Vi har spelat spel, tvättat och bäddat rent (i hopp om att alla löss är borta – hittade inga fler) och varit ute på tomten och lekt och även planterat om tomatplantorna (blev inte av sist då vi behövde nya krukor) och satt ner de sista fröna i landet
Så idag blev det ”Kyckling fylld med chili och vitlöksröra”. Sås till kycklingen. Fast kallt har det varit, kollade in till växterna i växthuset och där var det varmt och skönt
Det är ju som det är med fotograferingen av maträtter, vissa gör sig helt enkelt bättre som smakupplevelse än vad dom gör som blickfång och dagens kycklinggratäng är just en sådan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.