Lägg ut ett vinblad med den ojämna sidan upp, ta en sked fyllning och vik ihop till dolma. Här kommer ett vegetariskt recept på vinbladsdolma, smaken är väldigt fin och mjuk och gillar man dill är det ett måste att pröva
I. d. a. g. p. r. o. v. e. j. l. i. t. n. f. y. å. m. -. s. k. ,. ä. ö. c. h. P. H. b. u. D. R. 4. 3. 5. 1. 2. 0. S. é. (. ). Ö. T. F. B. N. V. L. ”. –. 6. M. r d. d l. c m
Bland linser med rivet apelsinskal, tärnad tomat, skivad lök och hackad persilja. Tillsätt kanel och smaka av med salt och peppar - slå dressingen översalladen och blanda väl
Innan jag anländer till Uppsala vill jag såklart ge er veckans vegetariska recept som är en kikärtskorma med broccoli och paprika med inspiration från Sara på Vardag
Skölj och klyfta rädisorna och grovhacka persiljan, blanda ned med paprikan och löken. Dela lökarna på hälften och pensla med olja och grilla dem tills de är mjuka, grovhacka sedan och blanda med paprikan
Jag tillagar den på Kurdiskt vis där vi smaksätter med kanel ochpersilja,. Stek paprikorna i en stekpanna tillsammans med olja i ett par minuter, så att dem får en fin färg och har mjuknat något
Mitt liv som flexiterian fortsätter och jag konstaterar att jag numera äter mer vegetariskt än kött, något som har medfört att min så aldrig sinande energi har ökat ytterligare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.