De första dagarna använde jag till att beta av en del jobb som ändå måste göras men det känns mer som något roligt med tanke på att jag mest suttit på altanen med det
"Ge mig detbästaregnstället ni har. Från höstvibbar till försommarvibbar. Alltid ett litet gissel det här med när man tar med sig bakverk till jobbet som man sen vill fota
Jag gjorde Tommy Myllymäkis “Världens godaste äppelsmulpaj” igår. “Hemligheten är rikligt med flingsalt som lyfter fram smakerna lite extra samt ger en pikant, saltig kontrast till sötman”, beskriver han
För att ytterligare späda på den här historien så kom sambon hem häromveckan och berättade att kollegan varit på besök hos diabetesmottagningens dietist
Detbästa tillbehör jag vet är nog dessa potatispaket med otroligt gott kryddsmör. Det är så fantastiskt gott och har gått hem hos alla jag bjudit dem på
Då oroar jag mig för hur framtiden kommer att se ut. Det finns många tankar som tar för stor plats innanför pann benet och då behöver jag fundera och sortera
Säg till om du kommer på något som blir lyckat. Jag blev lite förvånad första gången jag gjorde det eftersom konsistensen blir som en blandning mellan ljus sockerkaka och bröd
Återkommer imorgon med vad det blev för smarrigt som vi blev bjudna på. Efter att tagit en snabb vända på stan idag, blev det en riktigt härlig och lång middagsvila
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.