Lime & blåbärBlanda i skal från två lime och rulla i blåbärspulver. SnickersByt ut kokosoljan i grundreceptet mot crunchy jordnötssmör och rulla i kakao
Blanda med olivolja, vinäger, dijonsenap, saffran, citronsaft, salt och peppar till dressingen. Strö över bönor, fänkål, granatäppelkärnor och bryt över chèvren
Servera med rivet apelsinskal, mynta och grädde. Bryt chokladen och lägg den i en kastrull. Tillsätt kokosolja, grädde och kanel och koka försiktigt tills chokladen har löst sig
Bönor gör det glutenfria brödet saftigt. Det här brödet är så gott att jag tror att även någon som inte är glutenintolerant skulle älska det och inte känna skillnad på det här brödet jämfört med ett vanligt bröd
Blanda gelén tillsammans med dom torra ingredienserna i en skål, använd gärna händerna för att få fiberhuskkladdet att verkligen blandas med fröna och nötterna
Svartkummin, Nigella Sativum, finns på välsorterade kryddbutiker eller i orientaliska butiker. Efter receptet följer lite fler bilder från senaste veckan och från fredagens tur med bussen upp till bergsbyn Tepe, där vi njöt av en härlig lunch i vårsolen
Hur bra blev inte det glutenfria nöt- ochfröbrödet som jag bakade i förra veckan. Kul att ha hittat ett glutenfritt bröd som är enkelt, gott och proppat med nyttiga frön och nötter
Ta kroppkakesmeten och rulla till en boll, gör en liten fick och fyll den med svampblandningen. Skala potatisarna och riv en av dem på den fina sidan på rivjärnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.