Stek köttfärsen, krydda med salt ochchilipeppar. Att chili egentligen består av långkokt kött och absolut inga bönor var det inte många, om ens nån, som kände till då
Servera chilinmed t. Personligen gillar jag att servera den med kombinationen ris och quinoa, då det bidrar med olika textur, men enbart quinoa eller ris är också gott
Skala och skiva den gula löken, hacka chilifrukten, skär bort stammen på broccolin och skär restande broccoli i mindre buketter, skala och slanta moroten
Smaka av med salt, peppar och ev lite chili. Skala morot, lök och vitlök och hacka dem grovt. Fräs morot, lök och vitlök i smör i en stor tjockbottnad kastrull
salt och peppar. Fräs lök och vitlök i olivolja i en kastrull utan att det tar färg. salt och peppar. 1 burk/kartong (380 g) svarta bönor, sköljda. 1/2 röd chili, tunt skivad. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka ihop 10 minuter, smaka av med salt och peppar. 1/2 röd chili
I med den färska chilinochbönorna. Skär den torkade chilin i korta längder och skaka ur kärnorna. Följande recept bör tilltala de flesta chilientusiaster
Dela chilin i grova skivor. Strö över salladslöken och blanda runt med en ätpinne. Detta är nästan samma recept som det här doufu-receptet fast med doufun utbytt mot aubergine, även detta är i Hunanesisk stil
Tillsätt vitlöken, chilipulvretoch spiskumminen. Smaka av med salt och svartpeppar. Ha i oreganon ochbönorna (häll av konserverade bönoroch skölj dem under rinnande kallt vatten innan de tillsätts)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.