Servera chilinmed t. Personligen gillar jag att servera den med kombinationen ris och quinoa, då det bidrar med olika textur, men enbart quinoa eller ris är också gott
salt och peppar. Fräs lök och vitlök i olivolja i en kastrull utan att det tar färg. salt och peppar. 1 burk/kartong (380 g) svartabönor, sköljda. 1/2 röd chili, tunt skivad. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka ihop 10 minuter, smaka av med salt och peppar. 1/2 röd chili
Dela chilin i grova skivor. Strö över salladslöken och blanda runt med en ätpinne. Detta är nästan samma recept som det här doufu-receptet fast med doufun utbytt mot aubergine, även detta är i Hunanesisk stil
Stek köttfärsen, krydda med salt ochchilipeppar. Att chili egentligen består av långkokt kött och absolut inga bönor var det inte många, om ens nån, som kände till då
Skala och skiva den gula löken, hacka chilifrukten, skär bort stammen på broccolin och skär restande broccoli i mindre buketter, skala och slanta moroten
När jag väl hade tempehen kunde jag inte komma på vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag ett recept på bollar medsvartabönoroch tempeh som jag tyckte lät goda, och det var dem
Smaka av med salt, peppar och ev lite chili. Skala morot, lök och vitlök och hacka dem grovt. Fräs morot, lök och vitlök i smör i en stor tjockbottnad kastrull
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Vispa ihop ägg/sockerpöset medbönornaoch chokladen. Tål du inte mandel kan du ta kokosolja, och ersätta mandelmjölet med riktigt fint mixade solroskärnor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.