Livet är bra märkligt ibland men idag var det helt som vanlig vilket kunde kännas som en tröst då måndagen vankade av och an likt en äggasjuk höna i mina tankar
Lägg en sked i vattnet och rör upp en virvel med den. JAg toppade äggetmed ett smaksatt salt ifrån Nicolas Vahé, patatas bravas kryddmix ifrån Gourmet gruppen samt tabasco
Ta upp äggen försiktigt med hålslev ochlägg i iskallt vatten eller på hushållspapper. Så snart första ägget gått i så är det bara att fortsätta med resterande tre
Ingredienser Hollandaisesås 300 g smör 3 äggulor 1 citron 1 tsk vitvinsvinäger grädde salt och peppar Lutfisk 300 g urvattnad lutfisk Pocheratägg 6 ägg 4 msk ättika salt Potatis och ärtor 120 g potatis 200 g frysta ärtor 1 salladslök smör till stekning dill till garnering
Lägg på sallad på toastenoch toppa med krabbkött, sås, kaprisoch skivad rödlök. Öppna burkarna med krabba och låt krabbköttet hänga av i en finmaskig sil
Lägg på en hög pepparrot på köttet och toppa medäggulan. Lägg på sallad och lök. Det blev en del provsmakning oxå men jag ville inte äta för mycket då jag skulle hem och laga BookmakerToast på Entréote som min man köpt i Mannerströms Saluhall i veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.