Ingrediensersmör att steka i1 blomkålshuvud1 gul lök2 vitlöksklyftortorkad chili efter smak1 squash1 paprikabroccolibrytbönor3 dl grädde2 dl crème fraîchecurrysalt och peppar
Krydda med timjan, rosmarin, lagerblad, salt, vitpeppar, socker och tabasco. 12-3 droppar tabasco eller efter smakSkala och hacka lök grovt. Koka ratatouillen i minst 20 minuter på medelvärme under lock
med ruccola. tillsätt senap till en skål med höga kanter. 60 gram ruccola eller sallad med gröna blad (valfritt)Skölj och skär zucchinin i grova bitar ex
Smakaavmed kryddor. Ös över i skålen med lök och champinjoner. Strimla soltorkade tomater och blanda med smulad fetaost, crème fraîche och rivet citronskal
CURRYGRYTAMED KIKÄRTOR, RÖDA LINSER, BANAN & JORDNÖTSSMÖR. Jag serverade den med zucchinipasta då jag hade ett gäng zucchinis i kylen men den är nog lika god till lite ris eller quinoa
-). Smakaavmed salt och eventuellt mer curry. När Millan presenterade korvstroganoffinlägget häromdagen så insåg jag att mitt favoritkorvrecept inte fanns med och att Millan stod för majoriteten av alla korvrecepten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.