Vitkålsgratäng Vitkålsgratäng. 18 juni 2019 @ 18. 10. Jaa, hittade ett recept på Vitkålsgratäng någonstans på nätet. Tänkte att det måste jag testa ericasmeny.blogg.se -
Galet god brysselgratäng 400 g brysselkål. 12 dl vispgrädde. 11-2 tsk fransk senap mittkok.expressen.se
Vegetariska burritos 8 stora tortillabröd. 11 gul lök. 1300 g färska champinjoner. 11 vitlöksklyfta. 1smör till stekning. 11 dl vatten www.koket.se
Vegetarisk pasta med ajvar och aubergine 320 g pasta av valfri sort. 1300 g aubergine. 11 st gul lök mittkok.expressen.se
Morotsbiffar Vi älskar grönsaksbiffar här hemma. HÄR. hittar du recept på några av våra favoriter. Det är så gott att servera grönsaksbiffar med sallad, couscous eller som vi gjorde här med friterade potatisklyftor, waldorfsallad och ajvar Zeinas Kitchen
Ugnsomelett med svampstuvning 1,5 msk vetemjöl 6 dl mjölk eller 6 dl vispgrädde 5 st ägg 1 tsk salt www.recepten.se
Zucchinibiffar med fetaost – veckans vegorecept 1 kg zucchini. 200 g fetaost. 2 st salladslökar. 1 st lök - röd eller gul. 1 dl finhackad dill. 0,5 dl finhackad persilja www.sporthalsa.se
Tomater i ugn med parmesan och oregano! Du behöver. Tomater. parmesanost. oregano. salt och peppar. olivolja. Gör så här. Halvera tomaterna och lägg dom på en plåt med bakplåtspapper Mikaela C -
Vitlöksrostade tomater med örter 400 g små tomater, gärna i olika färger. 110 klyftor vitlök. 11 dl basilika och timjan, grovt hackad www.koket.se
Zucchinigratäng med parmesan Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 st zucchini , medelstora 1,5 dl grädde 1,5 dl parmesan , riven 0 st salt 1 tsk örtkrydda 0 st peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Aubergine- och mozzarellagratäng Nu är vi tillbaka på hotellrummet för lite vila innan vi ska ut och äta. Så skönt och välbehövligt att ta det lite lugnt efter en dag i solen Få lite matro
Zucchiniplättar med rödbetstzatziki Skölj och riv zucchinin grovt. Blanda zucchinin med mjöl. Vispa upp äggen och vispa i crème fraiche. Rör ner smulad fetaost, zucchini, salt och peppar Hemmets Journal
Coleslaw Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 huvud vitkål , litet, ca 500 g 1 st morot 2 msk gul lök(ar) , finhackad 0,5 dl majonnäs 1 dl gräddfil 1 msk vitvinsvinäger 1 tsk dijonsenap 0,5 tsk socker 0,5 tsk salt 0 st svartpeppar , nymalen från kvarn Köp receptet www.tasteline.com
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.