Basilikabakad lax med citronpotatis
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 900 g delikatesspotatis
  • 200 g pärllök
  • matfett
  • 4 bitar laxfilé
  • 3 skiva formbröd
  • 0.5 st vitlöksklyfta
  • 0.67 kruka färsk basilika
  • citron
  • 3 msk olivolja
  • salt och peppar
  • 0.75 dl solrosfrön
  • 0.5 tsk salt
  • saft
  • 75 g färsk spenat
  • 0.5 st gurka
  • 0.5 tsk salt
  • 1 st kräftstjärtar
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.