Lägg laxen i en form och krydda med salt och peppar. Servera med ris blandat med ärtor. Blanda nötter, ost, dill, persilja, citronskal och olja och fördela på laxen
Smörj en ugnssäker form med smör och lägg i fisken, hel eller i portionsbitar. Blanda dom med hårdvispad crème fraiche och klipp ned basilika (spara dom finaste bladen) Blanda väl och smaksätt med salt och peppar
Lägg laxen i en ugnsfast form som du smort med olja eller smör. Krydda laxbitarna. Servera direkt medcitronpotatisen och broccolimoussen och kanske en god tysk torr Riesling till
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Ta ut och tina laxen. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Pensla laxskivornamed olja och krydda med citronpeppar. Pingsten står nu för dörren så jag tipsar här om supergod och festlig laxrätt som jag tycker ni ska laga i helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.