Skär fisken i mindre bitar och salta. Tillsätt till curryn och låt fisken gå färdigt ca 5 min. Nu den här årstiden när det är kallt så tycker jag det är himla gott med kryddrik mat, inte stark mat men kryddig mat tex indiskt och thaimat
Torsken är finast i månader med r - och nu är det septembeR. Baka försiktigt i ugnen så att den blir riktigt skivig (innertemperatur ca 48 grader om du använder termometer)
Lägg fisken på smort eldfast fat. Tryck fast basilikaröran jämnt över fisken. Ta ut potatis och fisk. Garnera eventuellt fisken som på bilden med en klick kräfttzatziki och en kräftstjärt
Fisk med citronsås är alltid gott. Lägg den fisken i en ugnssäker form. 500 gr lax eller annan fisk. Häll över laxen Ställ in i mitten på ugnen i cirka 20 -25 minuter, känn efter så fisken är genomstekt. 500 gr lax eller annan fisk