Ställ potatisen på spisen och när den börjar koka är det dags att ställa inlaxeniugnen. (jag brukar servera laxenmed pressad potatis och då går det snabbare att koka den om man skär den imindrebitar)
Annars blir rätten kanon god ändå, majonnäsen som smälter ihopmeddillen över laxen -tok gott. lägg ett bakplåtspapper på en plåt och placera fiskenmedskinnsidan mot pappret
Smörj en ugnsformmedlite olja , lägg ilaxen och slå blandningen över. Blanda ihop grädde / creme fraiche/ dill / chilisås / rom / finhackad rödlök, krydda efter smak med salt och rosépeppar, låt gärna stå och dra tillsig en bra stund
Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper och krydda medcitronpeppar. Låt kräftstjärtarna rinna av väl och blanda med créme fraiche, majonnäs, dill och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.