D. e. t. b. l. v. n. m. y. c. k. g. o. d. i. a. ä. S. r. f. å. s. u. h. p. N. j. ,. F. ö. x. R. 2. 5. 3. 0. -. 4. O. é. G. z. 1. 7. (. ). B. L. T. K. 6. d l
Men denna rätts kombination av smaker var lite kul, krämig risotta med kraftig gorgonzola fångades upp av lite söta rödbetor i såsen och på toppen ligger balsamicosteka späda sparrisar, allt toppat med lite klorofyllaktig basilikaolja
Slutligen, oxfilén. Jag började med att göra potatismos till pommes duchessen. Sedan vispade jag ihop den med elvisp direkt i kastrullen (naturligtvis efter att jag låtit vattnet rinna av)
Här har jag lagt den baconlindadesparrisen på en bädd av quinoa, som jag hällt en citronsås över. Framåt midsommar är säsongen över och vi får nöja oss med importerad sparris
Lyft upp sparrisen och lägg den på ett fat med en bit hushållspapper. Vispa äggulorna, citronsaft, vatten och salt i en kastrull på medelvärme eller i ett varmt vattenbad
Låt oxfilén ligga framme i rumstemperatur i ett tag innan tillagning. Rulla sidorna på bitarna i mald svartpeppar och linda in dessa i bacon och nåla fast baconet med tandpetare
baconlindadsparris,. Nu på sommaren så är det hur gott som helst att äta sparris när de är sådär söta och späda och i vår familj försöker vi äta sparris så ofta det går på sommaren
För alla er som legat sömnlösa sedan i fredags, och undrat vad Najni egentligen hittade på för middag den där kvällen, med ramslökspesto som givet inslag, kommer svaret här
Smaka av med salt och peppar. Förbered pytten och stek sedan i panna med smör på medelstark värme under ca 20 minuter tills den är mjuk. 2 st oxfiléeskivor á 200 g
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.