Här är en av tapasrätterna vi åt i lördags, nämligen baconlindad halloumi. Baconlindad halloumi. Jättegoda och perfekt att ha när man vill servera smårätter och plock
Bryt eller skär av den nedre träiga delen på sparrisen. Pensla sparrisarna med olivolja och grilla runt om i 5-7 minuter, var försiktig så de inte bränns. 2-3 knippen sparris
Internationella pizzadagen till ära så bjuder jag er idag på ett pizzarecept. Vi tjuvstarta lite och åt den här pizzan redan i fredags så idag har det blivit köpepizza
Skär bort den nedersta delen på sparrisstjälkarna. 1 knippe grön sparris (450g). Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Inga konstigheter, baconlindadsparris är enkelt att göra… och uppskattat. Koka upp lättsaltat vatten och lägg ner sparrisen och låt den koka ett par minuter, den ska fortfarande vara spänstig
Här har jag lagt den baconlindadesparrisen på en bädd av quinoa, som jag hällt en citronsås över. Jag älskar sparris, och nu är det verkligen läge att ta ut svängarna
baconlindadsparris,. Nu på sommaren så är det hur gott som helst att äta sparris när de är sådär söta och späda och i vår familj försöker vi äta sparris så ofta det går på sommaren
Bryt bort nedersta delen på sparrisen. Dela upp sparrisen i tio buntar med tre i varje. Blanda majonnäs, crème fraiche, sweet chilisås och limesaft och servera till sparrisen
Något som är otroligt gott att ha som tillbehör när man grillar, det är baconlindadsparris. Om sparrisen är lite grövre, skär av några centimeter längst ner
Grillad baconlindadsparris är bland det godaste jag vet. Vi har det ofta som ett tillbehör till grillat kött, fast jag skulle kunna äta enbart sparrisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.