Baconlindad pestofylld kycklingfilé. Fyll kycklingfiléernamed pesto. ) men häromdagen kom dottern och hade förslag på en rätt hon sett någon göra på YouTube, och visst det kunde vi ju testa, nämligen pestofyllda kycklingfiléer
Här har jag lagt den baconlindadesparrisen på en bädd av quinoa, som jag hällt en citronsås över. Framåt midsommar är säsongen över och vi får nöja oss med importerad sparris
Skär en ficka i kycklingfiléernaoch fyll med oströran. Basilikan ligger i en påse med så kallat ziplock, det finns även dill och persilja i samma sorts förpackningar
Här serverar jag örtkryddade kycklingfiléermed grön sparrisoch hemgjord hollandaisesås enligt Maud Onnermarks metod med rumsvarmt i stället för smält smör
Servera med kokt potatis och i kväll hade vi sparris till. Denna rätt har vi lagat en gång innan och det låter kanske lite mysko med rödvin, bacon och torsk men det är en otroligt god sammansättning
Idag vart det baconlindadkycklingfilé till middag. Jag fick en hel påse med rödbetor från mamma (som odlade mer än morötter och palsternackor) som står och väntar på att bli tillagad
Gårdagens middag blev baconlindadkycklingfilémed tzatziki och stekta grönsaker. Putsa kycklingfiléernaoch skär båda filéerna i tre bitar på snedden, krydda med lite salt och peppar
Koka sparris i kokande vatten med salt, låt koka några minuter, till de är nästan mjuka, lägg över dem i vatte med några is bitar i, då stoppas kokningen och de behåller sin fina färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.