Stek dom i stekpanna tills dom fått lite färg och lägg dom sedan i en ugnsform. Salta och peppra. Skär en påse kycklingfiléeri lagomt stora portionsbitar
Baconlindad pestofylld kycklingfilé. Det brukar inte jag, men jag har förstått att man kan lära sig både det ena och andra där, och allt kanske inte bara är av godo
Här har jag lagt den baconlindadesparrisen på en bädd av quinoa, som jag hällt en citronsås över. Jag älskar sparris, och nu är det verkligen läge att ta ut svängarna
För alla er som legat sömnlösa sedan i fredags, och undrat vad Najniegentligenhittade på för middag den där kvällen, med ramslökspesto som givetinslag, kommer svaret här
Blanda spiskummin, gurkmeja, chilipulver, kanel och salt i en skål. Häromdagen gjorde jag en egenkryddblandningtillchickentikka masala som jag nu tänkte dela med mig av härinne
Skölj sparrisen, och bryt av det nedersta hårda på stjälken. Den här soppan blev faktisktotroligt god, ochvi festade på den i helgen när dotter Erika var hemma och lyste upp vår tillvaro
Med dessa goda meriter känns det mer än rätt att presentera ett recept och kalla det för nyttigt, alltså potatissallad med färskpotatis, sparris, rädisoroch feta
Servera med kokt potatisochi kväll hade visparristill. Denna rätt har vi lagat en gång innanoch det låter kanske lite mysko med rödvin, bacon och torsk men det är en otroligt god sammansättning
Igår var det mannen som stod för middagenoch jag tror han blev inspirerad av den här rätten. Han var mega stolt ochville absolut att jag skulle ta fram kameran och ta en bild på hans mästerverk och här är resultatet
Vart är viegentligen på väg i vår värld. Kanske ingrediensernainte längre är lika aktuella som för två månader sedan men jag såg i alla fall nyligen både rabarber och färsk sparrisi affären
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.