Baconlindad köttfärslimpa med purjolökssås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g torkad blandfrukt
  • 2 dl vatten
  • 2 skiva formbröd
  • 1.5 dl mjölk
  • 1 st gul lök
  • 0.5 st citron
  • 1 st ägg
  • 600 g blandfärs
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 2 krm ingefära
  • bacon
  • 1 st purjolök
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 dl blötläggningsvatten från frukten
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 1 st hönsbuljongtärning
  • salt och peppar
  • potatis
  • sallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.