Gnid in dem lätt med salt och peppar. Smaka av med portvin, salt, peppar och soja. Späd med mjölk. Fördela svampröran ovanpå och täck det med gratängsåsen
Smaka av med salt och peppar. Toppa med räkröra och garnera med räkor, citronklyftor och dill. 5 dl gräddfil 2 msk majonnäs 1 msk chilisås 2 msk hackad rödlök 2 msk dill salt och peppar 200 g skalade räkor 500 g oskalad vikt, spara några till garnering Garnera med
Igår åkte jag förbi KMTI o bytte ut tavlan som jag sålde till en medlem på KMTI mot en målning som heter Wildest Heart men den är lite för liten för den stora väggen så jag ska snart byta ut den mot en större som snart är klar
Peta med en gaffel så att den rinner ner ordentligt. Toppa med dill och citronskal. 11 krm svartpeppar. 5 dl vispgrädde 3 msk riven pepparrot 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Garnera med 50 g skivad kallrökt lax dillvippor rivet citronskal Ugn. 1Garnera pajerna med lax rullad till rosor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.