Ugnsomelett med purjolöks- och svampstuvning - Hemmets Journal
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 3 dl mjölk
  • 2 tsk vetemjöl
  • 3 st ägg
  • 0.5 tsk salt
  • 200 g champinjoner
  • 1 st purjolök
  • 1 msk matfett
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 dl mjölk
  • salt och peppar
  • hackad persilja
  • råkostsallad
  • 3 dl mjölk 2 tsk vetemjöl 3 st ägg 0.5 tsk salt Purjolöks- och svampstuvning: 200 g champinjoner eller annan svamp 1 st purjolök dm 1 msk matfett 1 msk vetemjöl 2 dl mjölk salt och peppar Servera med: hackad persilja råkostsallad med kikärtor Ugn: 200°

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.