3 dl
mjölk 2 tsk vetemjöl 3 st ägg 0.5 tsk salt Purjolöks- och svampstuvning: 200 g champinjoner eller annan svamp 1 st purjolök dm 1 msk matfett 1 msk vetemjöl 2 dl mjölk salt och peppar Servera med: hackad persilja råkostsallad med kikärtor Ugn: 200°
400 g färska kantareller eller på burk eller ca 400 g champinjoner 2-3 msk smör 2,5 msk vetemjöl 3 dl grädde 0,5 tsk salt 0,5 krm vitpeppar ev. 2-3 msk smör
Smaka av med soja, salt och peppar. Smörj en ugnsfast form och lägg tunna kasslerskivor i botten. Lägg svampen (utan spad) i en kastrull och låt det mesta av vätskan koka in
Vispa ner detta i mjölken tillsammans med ägg salt och peppar. Riv och strö över osten. Strö baconblandningen ovanpå omeletten och garnera med några ruccolablad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.