Smaka av med salt och peppar. Lägg laxen i en ugnsfast form och häll på den varma lagen. Toppa med räkröra och garnera med räkor, citronklyftor och dill
Vispa grädden medelfast och blandamed den svalnade bär-smeten. Lägg på en plåt medbakplåts-papper. Plocka upp gelatinbladet och låt det smälta in i bär- och äggsmeten medan du rör om
Idag tar vi det lugnt hemma och pysslar med lite olika saker, senare idag ska vi klistra in lite kort i våra nya fotoalbumen som vi har köpt och rensa ur garderober och kökskåp
Låt fisken kallna i la-gen. Blanda samman gräddfil, majonnäs, citronsaft och dill. Servera såsen till makrillenmed kokt potatis, citronklyfta, sallad och tomat
Låt fisken kallna i la-gen. Blanda samman gräddfil, majonnäs, citronsaft och dill. Servera såsen till makrillenmed kokt potatis, citronklyfta, sallad och tomat
Låt fisken kallna i la-gen. Blanda samman gräddfil, majonnäs, citronsaft och dill. Servera såsen till makrillenmed kokt potatis, citronklyfta, sallad och tomat
Jag snålade lite med olivoljan ovanpå brödet innan jag satte in det i ugnen så det fick inte riktigt den där bruna fina färgen som det brukar få men det var gott ändå =)
"A girl and her greens" tycker jag är en suverän titel på en kokbok. Brittiska stjärnkocken April Bloomfield lagar grönsaker med lika stor omsorg som om de vore kött eller fisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.