4 st
kycklingfilé salt och peppar 6 skiva bacon 0.25 st purjolök 200 g kantareller 1 st päron Gratängsås: 2.5 dl sky + kycklingbuljong 2 msk vetemjöl 1 dl grädde 1 msk portvin 75 g gorgonzola 2 tsk soja salt och peppar Potatismos: 1 kg potatis mjölig vatten salt 1.5 dl mjölk 2 st äggulor 2 msk smör eller margarin Garnering: hackad persilja Ugn: 200-250° Det här behövs till ca 4 port:
Bryn kycklingfiléerna så de får fin färg. Snart, alldeles snart, kommer ni hitta "Familjen Bakmössas guten-, mjölk- och sockerfria recept" både i butik och på nätet
Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Lite adventsbak, och -fika blir det nog i helgen, men i övrigt är det ganska planlöst och skönt än så länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.