Gratinerad kycklingfilé - Hemmets Journal
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st kycklingfilé
  • salt och peppar
  • 6 skiva bacon
  • 0.25 st purjolök
  • 200 g kantareller
  • 1 st päron
  • 2.5 dl sky
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 dl grädde
  • 1 msk portvin
  • 75 g gorgonzola
  • 2 tsk soja
  • 1 kg potatis
  • vatten
  • 1.5 dl mjölk
  • 2 st äggulor
  • 2 msk smör
  • hackad persilja
  • 4 st kycklingfilé salt och peppar 6 skiva bacon 0.25 st purjolök 200 g kantareller 1 st päron Gratängsås: 2.5 dl sky + kycklingbuljong 2 msk vetemjöl 1 dl grädde 1 msk portvin 75 g gorgonzola 2 tsk soja salt och peppar Potatismos: 1 kg potatis mjölig vatten salt 1.5 dl mjölk 2 st äggulor 2 msk smör eller margarin Garnering: hackad persilja Ugn: 200-250° Det här behövs till ca 4 port:

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.