Nu är det snart ett nytt år. Jag vill tacka alla er som läser bloggen för att ni vill komma och hälsa på här hos mig, det känns helt galet att det finns folk som tycker att det jag bakar och skriver faktiskt är intressant
En liten charmig Påskdessert med Jordgubbsmousse i en chokladkopp gjord med en miniballong som doppats i choklad och en platta på ett utstansat smörgåsrån, toppat med godispåskägg och lite rosa sockerströssel, men man kan ju naturligtvis toppa med vad som helst som man tycker om
Pavlova i julskrud. Foto. Josefin Casteryd. Det var någon gång på 20-talet, när den ryska ballerinan Anna Pavlova reste runt jorden på dansturné, som den här tårtan kom till
08 Jul. 14. 49. Créme Brûlée. 0kommentarer. Så till lite dessert. Fick några äggulor över efter lite bakning så då passade jag på att ta till vara på dem och göra en dessert
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.