Pannacotta

Pannacotta

Äppelpajspannacotta med krisp

Äppelpajspannacotta med krisp

2 gelatinblad 2,5 dl vispgrädde 1 dl strösocker 2 tsk malen kanel 2,5 dl gräddfil. 1Topping2-3 syrliga äpplen (gärna svenska) 1 tsk malen kanel 1 msk strösocker 25 g smör
Vitchoklad pannacotta med hallonmousse

Vitchoklad pannacotta med hallonmousse

Pannacotta. Fördela moussen ovanpå pannacottan och låt stå kallt i minst 2 timmar. 1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter
Maraboumousse med Daimcrunch

Maraboumousse med Daimcrunch

150 g Marabou mjölkchoklad 3 dl vispgrädde 3 äggulor 2 msk florsocker 1 förp daimchoklad (kulor)
Kronprinsessans dessert

Kronprinsessans dessert

Crème anglais. Lägg gelatinblad i kallt vatten. Blanda äggulor och strösocker i en bunke. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna och lägg i mjölken, koka sedan upp vaniljstång, grädde
Citronfromage

Citronfromage

Påskdessert. Citronfromage är en fräsch dessert efter en påskmiddag. Lätt att göra i förväg. Här har jag toppat den med jordgubbar, citronmeliss och ett par chokladägg, men alla bär eller bara lite rivet citronskal är också gott
Citronmousse

Citronmousse

Citronmousse är en frisk och krämig dessert som verkligen passar perfekt till sommarens långa kvällar