1100 gr vit blockchoklad 2 dl creme fraiche 2 limefrukter 3/4 dl hallonsylt 2 passionsfrukter CitronmelissSmält blockchokladen och blanda med creme fraiche. Låt stå i kyl 2-3 timmar innan servering Garnera gärna med citronmeliss
Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
Ingredienser Portioner. 4 500 g risgrynsgröt (färdigköpt) 1 ägg 1 msk socker 1/2 tsk finrivet citronskal (eventuellt) Till servering hallonsylt eller saftsås till servering Lägg till i inköpslistan
Skala apelsinerna med kniv och skär dem i bitar. Servera med vispad grädde garnerad med mandelspån. Lag. Koka upp socker, vatten, stjärnanis, uppsnittad vaniljstång och kanel och sjud i 10 minuter
Blanda samman kaffet med konjaken och häll det över kexen. Vispa grädden till hårt skum och rör ner marscaponen i grädden tillsammans med rivet citron- och apelsinskal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.