Ingredienser Portioner. 6 100 g skumtomtar 5 dl vispgrädde Till garnering skumtomtar vispad grädde färska hallon Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Garnera med bär och hyvlad choklad. Lägg gelatinet i en djup tallrik och häll på kallt vatten så att det precis täcker, låt gelatinet svälla i vattnet i 5–8 minuter
=) Kul när vi alla kan vara med och hjälpas åt. Mixa persikorna med en stavmixer i en gryta. När pannacottan stelnat häll försiktigt över jordgubbsåsen och tippa runt skålen så pannacottan täcks med ett jämnt lager jordgubbssås
Jamen hur gott är det inte att avsluta en perfekt middag med en barnsligt god och söt efterrätt. Spritsa/skeda i grädde i varje portionsglas och toppa med hackad dajm
Vaniljpannacotta. Värm upp grädden med socker och uppskuren vaniljstång utan att det kokar. Skrapa ur frukterna och sjud ihop med vatten, socker och citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.