Blanda ner gelatinet i panacottan under omrörning, se till att det är ordenligt blandat. Häll upp panacottan i portionsformar och låt den stå i kylen och stelna mint ett par timmar
Igår bakade jag denna goda Panacotta tårta och dekorerade idag. Det är en kladdkaksbotten med kokos och ananas i smeten och en ljuvlig kokospanacotta med ananascurd
Häll panacottan i glaset och ställ i frysen. Häll gelén på panacottan och ställ in i frysen. Gör andra panacottan med samma ingredienser( dubbla mängden) och färger med grön färg
Kanske inte så snygg men god. ) och väldigt enkel att göra. 150 gram marabou choklad (hackad)2 gelatinblad (blötlägg i kallt vatten)4dl gräddekoka upp grädden, ta ifrån kastrullen från plattan och häll i chokladen och rör ut så att det inte är några klumpar
4-6 portioner. 4 dl grädde. 1 dl mjölk. 1 dl gelésocker. 1 tsk vaniljpulver. 1. Blanda ihop alla ingredienser i en kastrull och låt det koka i 30 sekunder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.