Blanda ner gelatinet i panacottan under omrörning, se till att det är ordenligt blandat. Häll upp panacottan i portionsformar och låt den stå i kylen och stelna mint ett par timmar
Igår bakade jag denna goda Panacotta tårta och dekorerade idag. Det är en kladdkaksbotten med kokos och ananas i smeten och en ljuvlig kokospanacotta med ananascurd
Häll panacottan i glaset och ställ i frysen. Häll gelén på panacottan och ställ in i frysen. Gör andra panacottan med samma ingredienser( dubbla mängden) och färger med grön färg
Kanske inte så snygg men god. ) och väldigt enkel att göra. 150 gram marabou choklad (hackad)2 gelatinblad (blötlägg i kallt vatten)4dl gräddekoka upp grädden, ta ifrån kastrullen från plattan och häll i chokladen och rör ut så att det inte är några klumpar
Då blev det en randig panacotta som smakade gudomligt. Om någon undrar vad Low Carb är så betyder det lågkolhydrat och det är en slags diet då man skall undvika kolhydrater och ersätta med protein och fett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.