Ägghalvor är faktiskt inte bara gott till jul och påsk utan brukar vara uppskattat även annars, servera dem med en snaps och öl som en lite ovanlig välkomsträtt vid nästa middag så får ni fart på festen
Boquerones – strömming på spanskt vis med chili och färska örter – perfekt på kräftskivan. Avnjut måltiden tillsammans med kokt potatis eller på kräftskivan
Kombinationen krispigt, men ej tungt, friterat rispapper med len, rå lax och lite fräschör från härliga grönsaker och en välsmakande majonnäs är oslagbar
Den här maträtten var så enkel att göra och det var så himla gott. Salt och vitpeppar. Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull och låt spaghettin koka enligt förpackningens anvisningar
Klicka på gräddfil och strö på plockade örteroch krydda med salt och peppar. Krydda laxen med salt och peppar och stek i smör några minuter på varje sida beroende på laxens tjocklek
Krydda med salt och citronpeppar. Då var det måndag och vardag igen. Lägg tillbaka laxen i formen och servera med t ex kokt ris och kokt broccoli och gröna bönor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.