Boquerones – strömming på spanskt vis med chili ochfärska örter – perfekt på kräftskivan. Avnjut måltiden tillsammans med kokt potatis eller på kräftskivan
Häll av vattnet från pastan och pastan tillbaka i kastrullen. Örterna går bra att använda även som frysta om man inte har tillgång till färska, detta gäller även spenat
Smaka av med salt (fonden är salt) och nymalen vitpeppar. Koka upp vatten och fond i en gryta. Skrapa och skär potatisen i bitar och morötterna i skivor
Smaka av med salt och peppar. Tillsätt de hackade kryddorna, sherry och juice från citron. Stek först svampen utan smör och när all vätska ångat bort läggs smöret i
Stekte också på färska kantareller och serverade det hela med pesto. Till detta gjorde jag färskpotatis i ugnen som jag sedan smaksatte med härliga kryddor och parmesanost
Recept Mandel och citronbotten medfärska bär och italiensk maräng. Som avslutning så gjorde jag en dessert som jag haft i tankarna länge – något medfärska bär och italiensk maräng
Lägg i potatisen, krydda med timjan, salt och vitpeppar. Servera med brödkrutongerna. Skär bort kanterna på brödet, skär brödet i stavar och stek dem krispiga i smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.