Boquerones – strömming på spanskt vis med chili ochfärskaörter – perfekt på kräftskivan. Avnjut måltiden tillsammans med kokt potatis eller på kräftskivan
Den här maträtten var så enkel att göra och det var så himla gott. Örterna går bra att använda även som frysta om man inte har tillgång till färska, detta gäller även spenat
Ägghalvor är faktiskt inte bara gott till jul och påsk utan brukar vara uppskattat även annars, servera dem med en snaps och öl som en lite ovanlig välkomsträtt vid nästa middag så får ni fart på festen
Kombinationen krispigt, men ej tungt, friterat rispapper med len, rå lax och lite fräschör från härliga grönsaker och en välsmakande majonnäs är oslagbar
Tomater, fetaost med ännu mera örteroch oliver, en krämig smakexplosion att täcka din laxfilé med. Inte för att vi stoppat i oss obscena mängder med kött, men av någon anledning var fiskintaget lägre än normalt och då gäller det att stilla begäret medebums när vi återvände hem
Ringla örtolja runt och garnera medfärskaörter. Ta upp gelantinbladen och smält dem över svag värme med några matskedar av färskostblandningen och bred ut massan över kavringsbotten
Sist vi var hos syrran, så hade hon bakat focaccia med soltorkade tomater, fetaost ochfärskaörter. Det kommer även att serveras en pastasås med fläskfilé och kantareller och pappardelle
1100 g hallon eller valfria färska bär. 114 digestivekex 100 g smör 300 g Marabou vit choklad 600 g Philadelphia Original 2 dl strösocker 2 dl vispgrädde 1 st Marabou Dubbelnougat 100 g hallon eller valfria färska bärvitt chokladströssel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.