Bearbeta degen kraftigt tills den blir smidig, minst 5 minuter i maskin eller 10 minuter för hand. Låt jäsa under plast till dubbel storlek, minst 30-40 minuter. Bearbeta degen kraftigt tills den blir smidig, minst 5 minuter i maskin eller 10 minuter för hand. Låt jäsa under plast till dubbel storlek, minst 30-40 minuter. Låt jäsa till dubbelstorlek ca 30 minuter. Ställ formen på grillen och grilla indirekt i 10-15 minuter
Här kommer recept och bilder från onsdagskvällen då Joline o jag lagade mat ute på muurikkan. Snabbmat färdigt på ett par minuter när man väl börjat steka
Igårkväll bakade vi pizza ute på muurikkaköket med gasolen. Det borde inte va några konstigheter tänkte jag för där kan man snabbt justera värmen med gasolvredet och pizzorna hade jag bakat ut innan på bakplåtspapper, bara att lägga på stekhällen och ”snabbt dra undan” pappret
Guuuud så roligt alltså, det är såhär jag gillar att laga mat och nu har jag en massa planera på att bygga en lappkoja därute med eldstad i mitten och renskinnsfällar mm… Kan de bli mysigare en kall vinterdag
Brukar ni äta brunch om helgerna. Jag tillhör dom som ofta ”råkar” hoppa över frukost för jag kan absolut inte äta direkt jag vaknat och då är brunch perfekt framåt lunchtid istället
Det går att laga allt på den. Det går att laga allt på den. Laxwok. 14 maj 2015 @ 19. 55. Muurikkan med gasolställningen är toppen att ha med sig i husvagnen
Att laga mat på muurikkan hör verkligen dit. Det är så härligt att sitta vid elden och laga mat en vacker sommardag och sen blir ju maten så himla mycket godare än inne på spisen
Häromdagen plockade vi fram muurikkan och lagade kvällsmaten på den ute på altanen. Vi har tillbringat den mesta tiden utomhus och bara njuter av att ha semester