Bryn köttet, krydda med salt och peppar. Servera direkt från muurikkanoch låt er väl smakas. Koka potatisen inte helt färdig och tärna i lagom stora bitar
Salt & peppar. Det borde inte va några konstigheter tänkte jag för där kan man snabbt justera värmen med gasolvredet och pizzorna hade jag bakat ut innan på bakplåtspapper, bara att lägga på stekhällen och ”snabbt dra undan” pappret
Släck elden under muurikkanmed vattenflaska så maten inte blir bränd. Hettan på en muurikka justerar man enkelt med lite vatten om det blir på tok för varmt, den dunstar bort snabbt
Igårkväll satt vi oss ute vid elden och lagade maten på muurikkan. Ochmed lite lök, purjo, paprika, chili och ananas blev det en himla god kombination av allt
Hetta hastigt upp kräftorna tillsammans med marinaden i en Muurikka eller i en wokpanna på grillen. Blanda med saft, skal och olja, strö ner flingsaltet
Grunda med tomatsås för pizza på bröden. sviktat mjukttunnbröd (typ Sarek). Hittade ett spännande och enkelt recept på Goda Middan (tror jag att det var)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.