Muurikka – maten & kärleken… Norrlandskebab med nybakat, mjukt tunnbröd och renskav
Kryddburken.se
Kryddburken.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 port Det här behöver du :
  • 2 pkt renskav eller viltskav
  • 2 gula lök
  • 1 solo vitlök
  • ½ röd paprika
  • 1 röd chili
  • 1 grön chili
  • 200 gram färska små champinjoner
  • Ett knippe färsk rosmarin
  • 3 dl vatten
  • 3-5 dl grädde
  • 6 st mjuka tunnbröd
  • 5 dl vetemjöl eller rågsikt
  • 2 tsk torrjäst *
  • 2½ dl vatten
  • 2 msk sirap
  • 1 msk olja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.