pitabröd. Börja med grönsakerna som tar längre tid. Fyll bröden med woken och nån god sås. Tiden har mestadels spenderats i sommarstugan, vårt lilla smultronställe
Jag brukar bryta/krossa nudlarna med händerna några gånger innan jag. Kvällen innan. göra som en av gubbarna i laget gör, klippa sönder dom med sax när
Börja med att steka bacon så muurikkanblirinfettad. Ta fram steken kvällen innan och lägg i kylskåpet då är den lagom upptinadtill morgonen och ska då skäras i tunna skivor
Gör upp en eld och när det är lite lagom med glöd så ställ ditmuurikkan. För ett tag sedan så va vi ute i stugan och fejjade och när man är där så blir det en hel del mat som lagas till på muurikkan
Guuuud så roligt alltså, det är såhär jag gillar att laga mat och nu har jag en massa planera på att bygga en lappkoja därute med eldstad imitten och renskinnsfällar mm… Kan de blimysigare en kall vinterdag
Igår gjorde de glutenfriapitabröd, men här blev det, lchf pitabrödistället. Jag har hållt på i många år med den här kosten, har man lärt sig känna igen, om ett recept kan fungerar
Pitabröden fyllde vimedzucchini, halloumi, grilladpaprika (färdigköpt), tomater, och rödlök. Imin gamla hemkunskapsbok fanns ett fantastiskt recept på pitabröd
Hemlighetenmedpitabröd, för att få dem så luftiga och stora, är tålamod och lätta händer. Det är mysigt att påta med, det är nyttigt, det är ingenting mer i det hembakta än det som du haft i degen så du slipper oönskade tillsatsämnen och konserveringsmedel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.