Veganska raggmunkar 4 portioner
idahansson vegan recipes
idahansson vegan recipes

Veganska raggmunkar 4 portioner

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl havredryck eller annan icke animalisk mjölk
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 700 g (ca 7-8st) riven rå potatis
  • rapsolja att steka i
  • (jag äter gärna champinjoner stekta med vitlök, peppar och salt till raggmunkarna.)

Beskrivning

    Blanda mjöl och bakpulver, vispa ner i mjölkvätskan och tillsätt den rårivna potatisen, salta.

    Stek raggmunkarna i rapsolja tills de fått fin färg på båda sidor

    Servera med lingonsylt och varför inte stekta champinjoner, gott!! Rårivna morötter är också gott att äta till.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.