Smaka av med salt och peppar. Krydda med lite svartpeppar, vitpeppar, salt och riven muskotnöt. Nästa lager med lasagneplattor och spenat/tofusås, häll över den andra tredjedelen bechamelsås
Jag har utgått ifrån Morbergs grundrecept på vanliga raggmunkar och modifierat det en hel del för att få till rätt konsistens på de veganskaraggmunkarna – och så klart för att göra dem veganska också
Ett sånt där trisslottsmoment som får en att känna att man verkligen borde ha använt dagen till att köpa en lott, men nu istället står där med ett helt fantastiskt recept som kommer att förändra ens liv
När jag nu själv då drar åt det veganska så är det synd och skam att behöva ge upp den, men då det ganska sällan går att få en riktigt riktigt bra palak paneer med tofu istället för ost på restaurang så tänker jag att vi helt enkelt får ta och laga vår egen
Inlägget Ugnsbakade veganska biffar med tofu och bönor dök först upp på BakingBabies. Under vår soul food-matvecka testade vi att göra veganska biffar som blev jäääättegoda
För ett tag sedan fick en bortglömd flaska liquid smoke flytta ut ur kylskåpet, men först skulle lite av den få utgöra en del av en marinad med en lite rökig karaktär
Gröp ur det vattniga med en sked och tärna gurkan smått. Blanda om och smaka av med lite salt. Skölj och strimla rödkålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin
Stek tofutärningarna frasiga och gyllenbruna i rapsolja. Måndag betyder förstås vegetarisk igen här på bloggen, och idag får det bli en härlig och innehållsrik, ljummen sallad med belugalinser och grönsaker, toppad med soltorkade körsbärstomater och frasstekt, mandelpanerad tofu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.