Potatissallad

Servera potatissallad till grillat kött eller en bit lax. Det är ett tillbehör som är lätt att variera!

färskpotatissallad sötpotatissallad nypotatissallad mandelpotatissallad varm potatissallad ljummen potatissallad krämig potatissallad rostad potatissallad hemmagjord potatissallad örtig potatissallad
Matklubben.nu
Bilden kommer från receptet Varm potatissallad av Matklubben.nu

Potatissallad till varje tillfälle


Potatissallad är både gott och enkelt att laga. Detta matiga tillbehör passar till det mesta. Dessutom går den mättande salladen att tillreda på många olika sätt. Det är bara att variera utifrån humör och säsongens primörer. Kanske är du sugen på en krämig potatissallad på crème fraîche och örter eller en klassisk fransk potatissallad med kapris, dijon och vinäger?.

En annan fördel med potatissallad är att det är lätt att förbereda rätten ett tag innan servering. Den passar därför toppen att göra en stor sats av när du ska bjuda många. Perfekt som buffémat på midsommar eller på grillfesten med andra ord - då gärna gjord på färskpotatis så klart.

Här finns många härliga recept på potatissallad - det är bara att hitta din favorit!

Toppkommentarer i potatissallad

Ljummen potatissallad med räkor och sparris
8

“Såsen behöver kryddas upp lite mer, även salladen saltas lite. 3 burkar handskalade räkor till dubbel sats blev lagom med räkor.”

Visa alla 2 kommentarer
Ljummen potatissallad med ugnsrostade tomater
13
Rostad potatissallad med bacon och senapsfrön
26

“Mkt god men lite meckig att göra. Dra av stekpannan när det börjar poppa och häll på vinägern och småkoka (vänta inte tills det poppat klart då bränns det). Körde timjan ist för rosmarin. Gott att blanda ihop när potatisen är varm. Mer bacon! Smaka av med salt och peppar. Som middag räcker den till 4 vuxna.”

Se recept
Ljummen potatissallad med soltorkade tomater
46
Kycklingschnitzel med potatissallad och citronsmör
5

“God schnitzel och smör, köpte minutfileer som jag bankade ut. Potatissalladen var ok, lite lite potatis och blev lite syrligt tillsammans med det syrliga smöret.”

Se recept

Senaste recepten för potatissallad