Potatissallad

Servera potatissallad till grillat kött eller en bit lax. Det är ett tillbehör som är lätt att variera!

färskpotatissallad sötpotatissallad nypotatissallad mandelpotatissallad varm potatissallad ljummen potatissallad krämig potatissallad rostad potatissallad hemmagjord potatissallad örtig potatissallad
Matklubben.nu
Bilden kommer från receptet Varm potatissallad av Matklubben.nu

Potatissallad till varje tillfälle


Potatissallad är både gott och enkelt att laga. Detta matiga tillbehör passar till det mesta. Dessutom går den mättande salladen att tillreda på många olika sätt. Det är bara att variera utifrån humör och säsongens primörer. Kanske är du sugen på en krämig potatissallad på crème fraîche och örter eller en klassisk fransk potatissallad med kapris, dijon och vinäger?.

En annan fördel med potatissallad är att det är lätt att förbereda rätten ett tag innan servering. Den passar därför toppen att göra en stor sats av när du ska bjuda många. Perfekt som buffémat på midsommar eller på grillfesten med andra ord - då gärna gjord på färskpotatis så klart.

Här finns många härliga recept på potatissallad - det är bara att hitta din favorit!

Toppkommentarer i potatissallad

Kycklingschnitzel med potatissallad och citronsmör
5

“God schnitzel och smör, köpte minutfileer som jag bankade ut. Potatissalladen var ok, lite lite potatis och blev lite syrligt tillsammans med det syrliga smöret.”

Se recept
Fransk potatissallad
61

“Mycket god potatissallad och enkel att göra.”

Se recept
Potatissallad
328
Karin Else
Karin Else kommenterade på Potatissallad

“Hej vänner, jag skriver för att få dig goda nyheter. Jag är väldigt glad för att jag fick ett lån på 550 000 kr som jag skapade min restaurang. Jag fick detta lån från fru Catalia Merkel, en seriös finansiär. Så, om du behöver ett lån av pengar för att få dina drömmar att bli sanna, som att ha ditt eget företag, betala för din bil, hus och andra, ansöka om ditt lån.
pengar i Ms Catalia Merkel. Jag fick 550 000 kr på 48 h vid 3% intresse och mycket snabbt mycket säkert.
Kontakta honom via e-post: nathalie.group@hotmail.com
Sprid meddelandet till dina kollegor för att hjälpa dem som behöver det.
Tack.”

Se recept