Hade även i tomater. Färskpotatissallad hör väl sommaren till tycker jag. Helst med min egen potatis såklart men den är inte riktigt klar ännu så det fick bli köpepotatis
Känn med sticka att potatisen är mjuk/färdig. Skala potatisarna och löken och skiva tunt, råstek i stekpanna med lite smör i 10 minuter, vänd om hela tiden, strö över finhackad rosmarin, salta och peppra. 8 medelstora potatisar av mjölig sort
Om du vill servera den ljummen så förbereder du allt du kan innan du kokar potatisen, så att det bara är att blanda ihop allt så fort potatisen kokat klart och har svalnat lite grand
Häll dressingen över potatissalladen och vänd runt. Vänd ner dillen och smaka av med salt och peppar. 1500 gram cocktailtomater . 1Skala och skiva löken, tärna fetaosten och halvera tomaterna
Färskpotatis gifter sig med Västerbottensost. Smaksätt med flingsalt och peppar från kvarn. Strö över kapris och getost Jag dekorerade med några salladsblad
Jag kan ibland ha lite svårt att tåla färska rädisor - även om jag älskar smaken - men när de blir ugnsrostade blir de mildare i smaken och även mer lättsmälta
Jättegod potatissallad som jag tyckte var riktigt god fast det var med ruccola. Men denna gång gav ruccolan en smak som verkligen passade ihop med övriga ingredienser så det är ett måste i denna sallad
grönsaker, på fotot kokt sparris och tomater. Ljummenpotatissalladmed dill. Den här ljumna potatissalladenmed dill passar perfekt ihop med olika fiskrätter
Kommentarer
karinl-28
Fel på länk
Logga in eller Registrera för att kommentera.