Fisk ligger mig varmt om hjärtat eftersom jag är uppvuxen medfisk. Lägg sen fisken i en ugnsfast form, droppa citron över fisken, salta och häll sedan tomatsåsen över fisken
Blanda krossade tomatermed kokosmjölk & häll över fisken. Lägg fisken i en ugnssäker form, strö över persilja & svartpeppar men spar lite persilja till garnering
I förrgår hade vi dill i tsatzikin, igår i fisken och idag har jag gravat lax. Jag vill bara påminna om hur gott det är med den här typen av rätter nu när dillen är svensk och full av smak
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Till detta fisk och en krämig sås på avokado, fetaost, turkisk yoghurt, citron och svartpeppar. Idag blev det en variant quinoa med krossade tomater, morötter och squash
Jag fann en liten fiskfilé och en sötpotatis och experimenterade med det. Lägg fisken i en form. Väl hemma efter jobbet idag ville jag göra något enkelt till middag med det som vi hade hemma
Lägg i en ugnsfast form, krama ur en halv citron över fisken, salta och peppra. )200 gram vit fisk, jag valde sik. Häll över 3 dl matlagningsgrädde, och lägg i soltorkade tomater, i grädden och på fisken och ställ in i ugnen i 200-220 grader i ungefär 15 minuter. )~Karin 200 gram vit fisk
Med grädde, vitt vin, olika sorters fisk och grönsaker blev det till slut en riktigt njutbar soppa, som dotter och måg bjöds på till lördagslunch när de kom och hälsade på
Panerad fiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.