Fisk med tomat
combatwombat1964
combatwombat1964

Fisk med tomat

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g djupfryst torskfilé
  • 1 burk krossade tomater,
  • 1 gul lök
  • 2 msk olja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 tsk oregano
  • 0,5 dl vitt vin eller buljong
  • salt
  • svartpeppar

Beskrivning

    1. Sätt ugnen på 225 grader.

    2. Lägg det djupfrysta fiskblocket i en smord, ugnssäker form. Salta och peppra. Hacka löken och fräs den i olja i en kastrull.

    3. Häll i tomater och vin och låt såsen koka ihop något. Häll den över fisken och tillaga i ugn ca 45 minuter.

    4 portioner

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.