Bavette Pescatrice - Bavette med fisk och tomat
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g Barilla Bavette
  • 450 g sejfilé (tinad fryst
  • eller färsk)
  • ½ dl olivolja
  • 3 vitlöksklyftor
  • finhackade
  • 1 peperoncini
  • torkad och smulad - alternativt 1 krm mald torkad kajennpeppar
  • 1 rågad msk tomatpuré
  • 3 dl Barilla tomatsås all’Arrabbiata
  • 1 dl torrt vitt vin eller vitt matlagningsvin
  • Saften från en halv citron
  • Skalet från en fjärdedels citron
  • 1 msk fiskfond
  • 3 dl grädde
  • 1 dl vatten från pastakoket

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.