Krydda fiskenmed kryddor och salt. häll över fisken tillsammans med resten av grädden. Dela den halvtinade fisken i portionsbitar och lägg i en ugnssäker form
Koka riset i en kastrull med vatten och salt enligt anvisningarna på paketet. Skölj och skär tomaterna i bitar, riv mozzarellan i bitar och fördela över fisken
Stirmla tomaternaoch tillsätt dem efter en stund och låt fräsa med nån minut. Två barnfamiljer var hungriga efter några timmar med sol och bad på stranden
Idag blev det en variant quinoa med krossade tomater, morötter och squash. Jag älskar att piffa upp min quinoa/bulgur/couscous/matvete/liknande med grönsaker och kryddor
Jag fann en liten fiskfiléoch en sötpotatis och experimenterade med det. Till detta skivade jag tunna skivor av sötpotatis som jag kastade ner i formen medfisken
För fyra - fem personer. Med grädde, vitt vin, olika sorters fiskoch grönsaker blev det till slut en riktigt njutbar soppa, som dotter och måg bjöds på till lördagslunch när de kom och hälsade på
Kall dillsås (skolans fisksås)- Recept HÄR. Potatismos- Recept finns längre ner på denna sida. Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal. skölj fänkål och purjolöken och skiva ned, lägg allt i en smord ungsform,krydda med salt och peppar
Tomat, brieost, pesto och rödlök - i ugnen. Skivad rödlök - ta isär så att du får ringar. Ta ut och fyll tomaternamed brieost i bitar och klicka på pesto genovese och strö över rödlöksringar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.