Lägg på fisken ovanpå potatisentillsammansmed ägghacket,pepparrot och citronskal. Skär fiskenilite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fiskni har
Krydda fiskenmed kryddor och salt. fiski ugn. Gårdagens adventsmiddag. Lägg över de halverade tomaterna. häll över fiskentillsammansmed resten av grädden
Fiskliggermig varmt om hjärtat eftersom jag är uppvuxen medfisk. Lägg sen fiskeni en ugnsfast form, droppa citron över fisken, salta och häll sedan tomatsåsen över fisken
Fisken låter du sjuda i vatten och rödvinsvinäger, det blirhärlig stuns ifisken då. Imed buljongen, om den är varm, tar du litei taget och sipar glatt bort klumpar däremellan
I förrgår hade vidillitsatzikin, igårifisken och idag har jag gravat lax. Jag vill bara påminna om hur gott det är med den här typen av rätter nu när dillen är svensk och full av smak
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Till detta fisk och en krämig sås på avokado, fetaost, turkisk yoghurt, citron och svartpeppar. Idag blev det en variantquinoamed krossade tomater, morötter och squash
Jag fann en litenfiskfilé och en sötpotatis och experimenterademed det. Lägg fiskeni en form. Väl hemma efter jobbet idagville jag göra något enkelt tillmiddagmed det som vi hade hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.