Tillsätt den stekta MiFún, koka upp och smaka av med ljus soja och svartpeppar. Fräs lök och morot i smör på medelvärme så att de mjuknar och tar lite färg
Dela tomaterna och fördela runtom fisken. Jag anammar gärna den traditionen, för jag älskar fisk i alla de former, och skulle gärna äta det varje fredag året om
Servera med matvete plus en sallad. Blanda ihop crème fraiche, basilika, fond, salt, peppar, oregano, vitlök och passerade tomater och häll såsen över fisken
Stek tillsammans medMiFú och olivolja i en stekpanna tills det luktar gott. Låt gå färdig någon minut i tomatsåsen innan du serverar med enorma mängder nyriven pecorino
Innan grönsakerna och kaprisen läggs på fisken tar dom först en kort sväng i stekpannan där smakerna får en chans smälta samman till en härlig grönsaksröra
Förvaratomaternamedörter och vitlök i en ren glasburk med lock, täckta med olivolja. Krossa vitlöksklyftorna med sidan av en kniv och lägg dem tillsammans medörterna runt och på tomaterna
Förvaratomaternamedörter och vitlök i en ren glasburk med lock, täckta med olivolja. Krossa vitlöksklyftorna med sidan av en kniv och lägg dem tillsammans medörterna runt och på tomaterna
Smeta över hela blandningen på fisken och strö över ett tunt lager med riven ost. Servera gärna med pressad potatis och några goda kokta grönsaker till
Då var det dags för lite fisk bland allt julgott. Jag passade på att prova kryddblandningen från Santa Maria som jag skrev om tidigare för någon vecka sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.