Sigrids fiskgratäng med MiFú Tomat & Örter istället för fisk
Valio
Valio
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 pkt Valio MiFú Tomat & Örter    
  • Valio Eila® laktosfritt smör (till stekning)
  • 1 st liten purjolök, skivad
  • 2 st morötter, i slantar
  • 1 st fänkål, halverad och skivad
  • 2 st vitlöksklyftor    
  • Salt efter smak
  • 8 st Körsbärstomater
  • 600 g mjölig potatis, skalad och skuren i mindre bitar
  • 200 g palsternacka, skalad och skuren i mindre bitar
  • 2 msk Valio Eila® laktosfritt smör
  • 1 dl Valio Eila® laktosfri mjölkdryck 3%
  • 1 st äggula    
  • Salt och vitpeppar efter smak
  • 2 dl vitt vin
  • 1⁄2 tsk timjan
  • 1 krm cayennepeppar
  • 1 msk tomatpuré   g saffran
  • 3 dl Valio Eila® laktosfri matgrädde 10%    
  • Riven zest av 1/2 apelsin    
  • Salt och vitpeppar efter smak    
  • Hackad färsk bladpersilja (till servering)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.