Faktiskt finns det mat som är godare i matlåda än vad den är nygjord… Gulaschsoppa är en sådan rätt, som liksom gosar till sig i matlådan under dagen och smakar alldeles, alldeles underbart till lunch på jobbet
1. Blanda samman alla ingredienser noga, krydda med salt och peppar. Låt smeten vila 15 minuter. 2. Provstek lite färs och smaka av med salt, peppar och fond
1. Blanda samman alla ingredienser noga, krydda med salt och peppar. Låt smeten vila 15 minuter. 2. Provstek lite färs och smaka av med salt, peppar och fond
Till det vi hade hemma kan jag känna att det skulle varit gott med lite krispig bacon på toppen av det hela, så har du det också blir det säkert en höjdare
Är man nybörjare på surdegsbakning så kan ett danskt rågbröd rekommenderas att baka. Brödet klarar sig nämligen upp till en vecka utan att det behöver frysas, lämna gärna plastpåsen lite öppen så det kommer in luft då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.