Dijonsenapsbiff på danskt smorrebrod
Manfreds Mattorg
Manfreds Mattorg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser till 2 personer, men det blir 6st biffar, perfekt att frysa in...
  • 500 g Blandfärs
  • 1 st Ägg, ekologiskt
  • 4 msk Dijonsenap
  • 4 msk Potatismjöl
  • 4 msk Öl
  • 1 msk Kalvfond
  • 2 msk Persilja, hackad
  • Salt- & svartpeppar från kvarn
  • 4 msk Smör, osaltat
  • Till det övriga brödet...
  • Grönmögelost...så mycket du vill ha!
  • 4 msk Meze yoghurt
  • 1 st Avacado
  • 4 msk Stenbitsrom
  • 1 st Röd lök, skuren i skivor
  • 6 st Daldar
  • En bit gurka, skuren i stavar
  • Romansallad
  • Bladpersilja
  • 2 st Skivor Danskt rågbröd
  • Några roppar Balsamicovinäger med fikonsmak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.